Diensten

Online marketing

Online Marketing

Indrukwekkend weet de weg op internet, maar kunnen uw klanten uw website wel vinden? En wat levert die eigenlijk op? En hoe zit het met uw social media kanalen?
Als het goed is heeft u baat bij uw online aanwezigheid, maar vaak is dat niet of nauwelijks het geval. Wij kunnen daar samen iets aan doen.

SEO
Beter gevonden worden door Google? Dan is dit stap één. Met SEO (oftewel: Search Engine Optimization) zorgt u er voor dat uw website goed geïndexeerd wordt door de verschillende zoekmachines en daar een hogere ranking behaalt.
Dat betekent dat er achter de schermen het één en ander moet gebeuren. Dat gaat met name over de techniek: als uw site echt goed gebouwd is, dan heeft dat een gunstige uitwerking op uw SEO. Ook helpt het als uw site geschikt is voor weergave op een mobiele telefoon – als dat niet zo is laat Google uw website niet meer zien in de zoekresultaten.

Daarnaast dient er gekeken te worden naar de inhoud van uw website: zoekmachines willen hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, dus hoe beter uw site beantwoordt aan de vraag, hoe hoger de ranking.
Hier kunt u voor zorgen door op overzichtelijke wijze content aan te bieden die relevant en duidelijk is. Ook dient de informatie SEO-technisch juist geschreven te zijn.
Met SEO slaat u vaak twee vliegen in één klap: u wordt beter gevonden waardoor u meer bezoekers op uw website krijgt, en uw bezoekers herkennen in u sneller een geschikte partner.

Meer weten over SEO? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen een uitvoerige SEO-analyse toepassen en u laten zien waar de verbeterpunten liggen. Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn bij het controleren, redigeren of (her-)schrijven van SEO-vriendelijke webteksten.

SEA
SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel: Google AdWords. Dat zijn de eerste vier “zoekresulaten” die u ziet als u iets gegoogled heeft. Maar het zijn ook de reclames die u voorbij ziet komen voordat u een video op YouTube bekijkt en het zijn de vele advertenties die u tegenkomt op de verschillende blogs, online magazines en nieuwssites.

Als uw site SEO-technisch in orde is, kan SEA een verdienstelijke volgende stap zijn naar nog meer conversie. Met onze ruime ervaring in SEA kunnen wij u van begin tot eind van dienst zijn in het opzetten en onderhouden van een online campagne. Uiteraard houden we daarbij de ROI scherp in de gaten en gaan wij voor u op zoek naar het hoogst haalbare rendement.

SOCIAL MEDIA
Social Media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en toch nog steeds een hype. Ook voor u kunnen er kansen te liggen. Maar wat zijn die kansen en hoe kunt u daar het beste mee omgaan? Het hebben van een leuke Facebook-pagina is niet genoeg.

Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter en YouTube hebben voor ons geen geheimen, dus voor het uitrollen van een complete social media strategie – of campagne bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij analyseren wat voor u het beste platform is en hoe u daar optimaal met uw doelgroep in gesprek kunt gaan. Daarnaast kunnen wij uw profiel inrichten en een social media beleid opstellen, waardoor u zelf op jacht kunt gaan naar een hoge conversie.

SEO, SEA, Social Media… het valt bij ons onder de noemer: online marketing.

Bel gerust voor een informerend gesprek, of stuur even een mailtje. Wij nemen graag en geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u door.

Verder lezen kan ook; kijkt u dan eens bij:

Websites

Communicatieadvies