Diensten

Websites

Websites

Een goede website is natuurlijk mooi en informatief, maar een website kan veel meer zijn dan dat. Belangrijkste voorwaarde hierbij is de samenwerking tussen twee belangrijke pijlers: content en design. Hiermee valt of staat elke website.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij u een website aanbieden die staat als een huis en voelt als een thuis.

Content
Een website geeft informatie, zowel tekstueel als visueel. Deze content komt voort uit de doelstellingen van uw website, dus daar moet over nagedacht zijn. Wij stellen de juiste vragen om deze doelstelling helder en functioneel te krijgen en vertalen die vervolgens door naar een website die bij uw ambities past.

Uiteraard dient de content ook te voldoen aan de laatste SEO-eisen voor een optimale vindbaarheid op de verschillende zoekmachines. Het is hiervoor belangrijk dat de informatie op overzichtelijke wijze wordt aangeboden en dat alle teksten SEO-technisch juist geschreven zijn. Hier heeft de bezoeker uiteindelijk ook iets aan, dus met Search Engine Optimization slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap.

Design
Het ontwerp is natuurlijk waar uw site in eerste instantie op beoordeeld wordt. Heeft het de juiste uitstraling? Helpt het bij het behalen van de doelstellingen? Past het bij uw bedrijf? Past het bij de bezoeker? Verbetert het ontwerp het gebruiksgemak en de beleving van de site, of verslechtert het die juist?

Als het goed is heeft het ontwerp op alle vlakken een positieve uitwerking, maar dat betekent natuurlijk dat er concessies gedaan moeten worden. Daarom maken wij in de ontwerpfase altijd meerdere voorstellen van meerdere pagina’s.

Wat we daarbij ook doen, is rekening houden met de verschillende beeldformaten. Een website dient namelijk altijd representatief en gebruiksvriendelijk te zijn – of dat nou op een mobieltje, tablet, computer of TV is. Daarom leveren wij websites standaard responsive op; hierdoor optimaliseert de site zich automatisch voor het device waarop die bekeken wordt. Schermvullend, onderhoudend en visueel sterk waar het kan; licht, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk op mobiel.

Omdat elke website door content en design gedragen wordt, hebben ze ook veel met elkaar te maken. Onze content creators en webdesigners werken daarom van begin tot eind samen, om zo tot een prikkelend, doordacht en optimaal functionerend eindproduct te komen.

Daarnaast werken wij met het IDW-10-Stappenplan: hierin staat zorgvuldig omschreven wat de verschillende fases zijn die wij binnen dit traject samen met u zullen doorlopen – zodoende weet u altijd waar u aan toe bent en zorgen we samen voor een efficiënt project-verloop.

Overigens komt er natuurlijk nog wel meer kijken bij het hebben, en onderhouden, van een goede website. Ook daarin kunnen wij u ruimschoots ondersteunen, neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij

Communicatieadvies

Online Marketing