Sponsoring

Collage
Sponsoring

Sponsoring

Wij zijn een sportief buro; binnen ons team bevinden zich fanatieke tennissers, fitnessers, hardlopers, fietsers, voetbalcoaches en waterpolo-papa’s. Het is voor ons dan ook logisch dat wij met Indrukwekkend op allerlei manieren en met veel plezier een bijdrage leveren aan de sportbeleving van anderen. Dit doen wij door het sponsoren van jeugdteams en verenigingen, maar ook door het organiseren van ons eigen Indrukwekkend Dubbeltoernooi, een tennistoernooi in De Goorn.

RKEDO
Omdat wij een sportieve opvoeding voor onze kinderen belangrijk vinden en daar graag in de brede zin van het woord aan bij willen dragen, zijn we de trotse hoofdsponsor van de jeugdteams bij voetbalvereniging RKEDO te Avenhorn.
Met 30 jeugdteams (waarvan 10 meisjes teams) en 6 kabouter teams is de jeugd goed vertegenwoordigd bij RKEDO en wij voelen ons zeer vereerd een bijdrage te mogen leveren aan de sportieve verdiensten van deze teams. RKEDO is een leuke en gezellige voetbalvereniging waar vele hardwerkende vrijwilligers zich iedere keer weer inzetten voor een mooie clubbeleving.

DSS
Met 1.300 actieve leden is DSS een grote en belangrijke voetbalvereniging in Haarlem. De meidenkant is zelfs de op een na grootste van Nederland! Omdat wij onszelf ook groot en belangrijk vinden, ondersteunen wij deze vereniging in haar communicatie. Onze support zit het clubmagazine en een sponsorbedrag.
Naast de voetballers heeft DSS 350 vrijwilligers om alle verenigingstaken in te vullen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij, daarom slijpt Ron, onze project- en accountmanager, iedere keer zijn potlood of mee te schrijven aan het clubmagazine. Indrukwekkend en DSS zit hem in zijn hart en hiermee is dat mooi te combineren. Door daarnaast een financiële bijdrage te doen krijgt de vereniging ruimte voor materiaal en onderhoud.

Huttendorp – Avenhorn
300 kinderen, 150 vrijwilligers, duizenden spijkers en 10 meter plijsters…. Het jaarlijks terugkerende huttendorp te Avenhorn is altijd weer één groot feest. Wij zijn danook trotse sponser van dit lokale zomerfestival dat voor kinderen , vrijwilligers en ouders en opa’s en oma’s zo veel plezier brengt.

Indrukwekkend Dubbeltoernooi
In september 2016 heeft de eerste editie van het #leukstetoernooivannoordholland plaatsgevonden: ons eigen Indrukwekkend Dubbeltoernooi!
Dit toernooi bestaat al sinds 1985 als het Apollo 4 dubbeltoernooi, maar nu wij de nieuwe hoofdsponser zijn, heeft het ook onze naam gekregen. Daarnaast hebben we gezorgd voor nieuw gras, nieuwe ballen, een loterij, diverse andere sponsors en een indrukwekkend (rand-)programma. Al met al was deze eerste versie in het nieuwe jasje een overweldigend succes. Reden te meer om van de editie in 2017 een nog groter spektakel te maken.